Новини и събития

 

Video Marketing Masterclass

Video Marketing Masterclass с Ива Боянова

Ива Боянова, основател на дигитална агенция MAG Digital, ще бъде лектор по време на обучението Video Marketing Masterclass, което ще се проведе на 12.06.2024 г.

Ако искате да научите как видео маркетингът да работи за вашия бизнес или бранд, Video Marketing Masterclass, организиран от Enterprise и European Digital Experts Association / EURODEA/, е точно за вас.

Аудиторията на обучението ще бъде около 15 участника, позволяваща индивидуални консултации и поставяне на реални казуси пред лекторите.

По време на Video Marketing Masterclass участниците ще научат повече за:

➡️ ключовите стъпки за създаване, разпространение и монетизация на видеа;

➡️ актуалните тенденции във форматите и платформите;

➡️ как да създавате повече и по-качествено съдържание с помощта на потребители и инфлуенсъри;

➡️ как да използвате ефективно AI инструменти във вашето видео съдържание.

Прочетете повече за обучението, програмата и как да се регистрирате тук.

 

2023 Digital4Plovdiv – DiTech Expo & Digital4Plovdiv

Дигитална агенция MAG Digital и нейният основател Ива Боянова бяха част от Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България – Digital4Plovdiv.

Ива Боянова беше лектор, а темата, която представи – Case Study: Видео маркетинг проект със създаване на специално съдържание: заснемане, обработка, избор на канали и реклама, предизвика голям интерес.

На двудневното събитие, проведено в Конгресния център на Международен панаир Пловдив, бяха представени последните тенденции в областта на онлайн маркетинга и търговията. Конференцията представи повече от 60 лектори, които споделиха своите знания и опит с близо 600-те посетители, които оприличиха събитието като най-голямото и значимо в своя бранш. Участниците имаха възможността да научат иновативните практики в дигиталния сектор, като разгледаха актуални теми и интересни кейстъдита.

Повече за събитието тук.

 

Ива Боянова

Ива Боянова част от тримесечна менторска програма

Ива Боянова, основател на дигитална агенция MAG Digital, ще бъде ментор в 6-ти сезон на тримесечната програма Mentor the Young.

„Щастлива съм, че бях избрана да бъда ментор и част от положителната промяна.“

Mentor the Young свързва младежи на възраст между 18 и 26 години и ментори с поне 5-годишен опит в сфери като предприемачество, маркетинг, ИТ, човешки ресурси, финанси, право, инженерство и други.

Отвъд менторството, програмата предоставя множество възможности за надграждане на знанията в сферите на меките умения, лидерството и предприемачеството.

Повече за програмата тук.

 

logo mag digital agency

MAG Digital е дигитална маркетинг агенция, която помага на бизнеса да се развива в дигиталния свят с успешна и максимално ефективна онлайн реклама.

Услуги

За Нас

Портфолио

Контакти

(359) 888 887850

office@magdigital.bg

google icon