Услугите ни

които гарантират успеха ви

Нашата Мисия

Кога една услуга е успешна? Когато е изградена върху добре работещи практики, когато се анализира непрестанно и когато е насочена към индивидуалните цели на клиента.

Ние ще ви предложим персонален пакет и ценообразуване, спрямо конкретните ви нужди.

 

Как ще ви помогнем?

Дигитален маркетинг

Индивидуалната дигитална стратегия ще позволи постигането на значими бизнес и маркетинг цели и ще доведе до повече продажби и сигурен успех. 

Научете повече


Чрез изготвяне на индивидуални стратегии и комбинации от маркетингови инструменти ще достигнете максимално бързо и лесно до вашата аудитория от крайни потребители.

Ние знаем как да използваме различните канали и похвати за комуникация, за постигането на максимални резултати за бизнеса ви.

Маркетинг в социални мрежи

Един от най-ефективни методи за създаване и затвърждаване на бранда ви в интернет. Обвържете се с потребителите, ангажирайте ги и ги превърнете в лоялни клиенти.

Научете повече

3.35 млн активни потребители в страната. Не пропускайте тази огромна аудитория и бъдете близо до клиентите си. Дигиталният маркетинг в социалните мрежи е задължителен за почти всички компании и брандове. В тези платформи потребителите могат да бъдат достигнати много по-често от всеки друг канал.

Графичен дизайн и брандинг

С подходящия дизайн значително ще се отличите от конкуренцията и ще привлечете повече нови потребители, които да превърнете в лоялни клиенти.
Дизайнът на рекламните ви материали е първото впечатление, което правите на потенциалните си клиенти и е важно да го направите по най-добрия начин.

Научете повече

За да се разграничите от конкуренцията трябва да сте различни и уникални – точно това прави брандингът за бизнеса ви. Брандингът помага да се направи връзка с клиентите, за да сте разпознаваеми сред конкуренцията и да избират вас. Чрез последователсност и стил, клиентите виждат бранда като сериозен и надежден, което увеличава шанса те да станат ваши постоянни клиенти. Доверието е ключово. Брандовата идентичност са лого, слоган, цветовете, шрифт, уебсайт, стил, комуникацията, емоцията и други. Брандовата идентичност е важна за всеки бизнес – малък или голям.

Мониторинг и анализ на потребителско поведение

Контролирайте бизнеса си с експертен анализ на потребителското поведение.

Научете повече

Онлайн всяка стъпка и всеки клик е проследим. Това е постоянен процес, в който ежедневно нашият екип ще следи всички важни показатели на ниво кампания, спрямо вашите комуникационни и маркетинг цели.

Успехът на всяка кампания се крие в способността да се измерят и оптимизират точните показатели, например цена на конверсия (Cost per Conversion) или възвръщаемост на рекламните разходи (ROAS).

 

SEO Оптимизация на сайт

Ще направим сайта ви лесен за намиране в търсачките. По този начин ще се подобрява трафикът към него, ще имате повече поръчки, продажби и запитвания. Ние сме експерти в SEO оптимизацията, свържете се с нас.

Научете повече

Ще оптимизараме сайта ви за търсещи машини (SEO) така, че да се позиционира по-напред в резултатите при търсене на конкретни думи и фрази. По този начин ще се подобрява трафикът към сйта ви, ще имате повече поръчки, продажби и запитвания. 

 

Google реклами

Google рекламите са сигурен начин да увеличите продажбите си като достигнете до потребителите, които търсят точно това, което вие предлагате в реално време.

Научете повече

Привличайте вниманието на клиентите ви, когато търсят бизнеси като вашия, с Google. Ще плащате само при резултати, например кликвания към уебсайта ви или обаждания.

Google е мястото, в което хората търсят какво да правят, къде да отидат и какво да купят. Рекламата ви може да се показва в Google точно в момента, когато потенциалните ви клиенти търсят продукти или услуги като вашите. Показаната в подходящия момент реклама, ще превърне хората във ваши ценни клиенти.

Рекламите в Goоgle Ads:

В мрежа за търсене: Позволява рекламите ви да се показват за търсения, чрез ключови думи, отговарящи на бизнес предлагането. Използвайки ключови думи, ще успеете да достигнете до правилните клиенти, в момента на тяхното търсете, за вашите услуги или продукти.

Дисплейна мрежа: Кампаниите в дисплейната мрежа показват рекламите ви в сайтове и приложения, които се посещават от вашите потенциални клиенти. Тези реклами могат да са видеоклипове, изображения и анимирани банери.

Видео реклами в YouTube: Видео рекламата е изключително актуална и ефективна, защото това е едно от най-консумираните видове съдържания в интернет, а цената за видео реклама е много ниска.

Ремаркетинг в Google Ads: Google позволява усъвършенствано насочване на банерните и видео реклами, за да можете да показвате специфични реклами само на потребителите, които вече са посетили уеб сайта ви. 

Facebook & Instagram реклами

Това са едни от най-предпочитаните методи за реклама, поради тясното им таргетиране и високата степен на реализации. С тези реклами ще създадете висок трафик към сайта ви и ще реализирате повече продажби. 

Научете повече

На всеки 5 минути, хората харчат пари за реклами във Facebook или Instagram. Това са едни от най-значимите социални платформи.
С реклама във Facebook ще достигнете до повече хора. Предимствата са: повече продажби, изгодната цена за реклама, възможност за създаване на проактивни реклами, прецизно таргетиране и предизвикване на социални интеракции в потребителите.

Видео маркетинг

Видео рекламата е ефективен инструмент, който ще ви помогне за популяризирането на бизнеса ви и продажбата на продуктите ви. Това е и чудесен начин за изграждане на взаимоотношения с клиентите ви в дигиталната ера на комуникация.

Научете повече

Видеото за социалните мрежи, корпоративното видео/бранд видео или рекламно видео на продукт/услуга помага за уникално и запомнящо се предсатавяне и изгражда доверие към вашия бранд. Видеото ще ви помогне да привлечете повече клиенти.

Email маркетинг

Ще превърнем потенциалните ви клиенти в реални и лоялни, чрез имейл маркетингови кампании, създадени от нашите експерти.

Научете повече

Изпратете съобщение, което да мотивира потребителя да действа в точния момент.
Имейл маркетингът е един от каналите с най-голяма възвръщаемост на инвестицията, заради усещането за по-персонално отношение към потребителите.

Маркетинг консултиране

Тази услуга ще ви помогне сами да управлявате присъствието си в социалните мрежи, Google и Facebook рекламата си. Ако сте собственик на малък бизнес, с ограничен маркетинг екип, и имате нужда от насоки за справянето с дигиталните маркетинг активности и успешното им управление, свържете се с нас. 

Научете повече

Екипът ни от професионалисти са насреща да ви помогнат и да ви предадат знания и умения, за да бъдете успешни и да подобрите съдържанието си и рекламата във Facebook или Google.

Ще ви помогнем със:

Консултации за съдържание в социалните мрежи;

Консултации за реклама в социалните мрежи;

– Консултации за реклама в GOOGLE;

– Email Marketing консултация.

Свържете се с нас и развиите бизнеса си успешно в дигиталния свят!

Обучителни курсове

Фирмените и индивидулани обучения, са съобразени с вашите цели и време. Подходящи са за екипи и компании, които желаят да развият уменията си в дигиталния маркетинг.

Научете повече

Изработка на сайт и уеб дизайн

Предлагаме цялостно решение за бизнеса ви. Нашите специалисти ще изготвят концепция с индивидуален дизайн. Ще имате модерно изглеждащ и перфектно изграден уеб сайт, който следва всички най-нови тенденции.

Научете повече

Нека изградим успешната ви дигитална реклама заедно

logo mag digital agency

MAG Digital е дигитална маркетинг агенция, която помага на бизнеса да се развива в дигиталния свят с успешна и максимално ефективна онлайн реклама.

Услуги

За Нас

Портфолио

Контакти

(359) 888 887850

office@magdigital.bg

google icon